Rólunk

Rólunk

 

CÉGÜNKRŐL

Az elmúlt évtizedekben az építőiparban a betonmegmunkálás technológiája óriási fejlődésen ment keresztül. Az építőiparban alkalmazott modern beton és vasbeton szerkezetek vágása, bontása, egyéb megmunkálása új kihívás elé állította mind az építőiparban tevékenykedő vállalkozásokat, mind a szerszámgyártó cégeket.

Cégünk, 2013-ban alakult, családi vállalkozásként működik és tevékenykedik az építőiparban. Fő tevékenységünk a beton -, és vasbetonszerkezetek vágása, beton falak, födémek fúrása, épületek, betontömbök, betonalapok, betontámfalak bontása.

Elhivatottak vagyunk aziránt, hogy egyre hatékonyabban és jobb minőségben dolgozzunk. Kimagasló teljesítmény elérésére törekszünk, ezáltal biztosítva Megrendelőink számára a magas szintű elégedettségét, vállalkozásunk eredményes működését, megtérülő és fenntartható növekedését. Teljesítményünket rendszeresen mérjük, értékeljük, folyamatosan igyekszünk jól felkészült összehangolt és hatékony munkateljesítményt produkáló szakember gárdával rendelkezésre állni.

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

A modern építőipari megoldásokkal kivitelezett épületek statikai szempontból elsősorban betonfúrási és betonvágási technológiákkal bonthatóak. A panel-, vagy betonfalak bontása, fúrása, vágása hagyományos módszerekkel nehezen megoldható, mivel egy hagyományos technológiával bontott beton szerkezetileg meggyengülhet, megrepedhet, ezáltal nem tudja eredeti funkcióját betölteni, vagy a statikailag elvárt állapot helyreállítása jóval nagyobb ráfordítást igényelhet.

A gyémánttechnológiával végzett betonvágás és betonfúrás napjainkban a legmodernebb eljárás az építőiparban, amellyel a beton nagy pontossággal, gyorsan, precízen szabható, megfelelő méretű nyílások vághatóak rajta, anélkül, hogy a betonelem statikailag meggyengülne. A keletkezett por és zajártalom minimalizálható, az így kapott felület vagy nyílás pedig utólagos megmunkálást vagy helyreállítást nem igényel.

Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk a garancia Megrendelőink számára arra, hogy otthon vagyunk különböző kő és betonszerkezetek nyílásainak elkészítésében, rendelkezünk betonmaró, csiszoló gépekkel, homokfúvási technológiával végzünk felülettisztítást, vállaljuk elhasznált betonfelületek betonmarását, illetve rendelkezik cégünk asztali tégla és kővágó géppel, amellyel kemény szerkezetű anyagok helyi darabolását is végezzük.

Igény szerint ingyenes felméréssel, technológiai megoldási javaslatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, helyszíni kiszállással, ingyenes árajánlat készítéssel, valamint keretszerződés, vagy nagyobb összegű megrendelés esetén egyedi díjszabással, mennyiségi kedvezményekkel dolgozunk.

ESZKÖZPARK

  • betonfúrás magfúró berendezéssel, 8-től 500 mm átmérőig
  • betonvágás sínes falvágó berendezéssel, 50 cm vagy 100 cm vastagságban
  • betonvágás síkvágó géppel, 30 cm vastagságig
  • betonvágás száraz és vizes kézi vágógépekkel
  • magfúró gépek, betonfúró gépek
  • sínes falvágógépek, betonvágógépek
  • betonmaró és csiszoló gépek
  • aljzatvágó gépek
  • kézi tárcsás betonvágók
  • asztali kővágó gépek

Referenciák

Copyright 2003-2014 Naprakész ‘N’ 2003 Bt., minden jog fenntartva.